Proud Dabawenya!

Proud Dabawenya!
Sa milabay nga katuigan, dungan kita mipalambo sa atong dakbayan... Diin atong gipasibaw ang tiunay nga serbisyo sa Dabawenyo. Kana tungod nagkanunayang kita NUMBER 1 sa inyong kasing-kasing (sa tulo ka termino) ug kamo usab kanako. Busa mapasalamatan kita og dako sa inyong pag salig. Ug karon, gikan sa konseho, ang muluop pangandoy sa Dabawenyo, dalhun nato ngadto sa KONGRESO... Hinaut, duyog gihapon kita sa pag abot sa panahon... MABEL SUNGA ACOSTA PO, AT YOUR SERVICE...

Proud Team Mabel

Proud Team Mabel
Happy Araw ng Dabaw!

Sunday, December 14, 2008

December 11, 2008: MBM Cooking Demo








GELATIN FRUIT DELIGHT

Ingredients:

1 can evaporated milk

2 pack all purpose cream

1 medium size fruit cocktail

1 bottle red kaong

3 tbsp unflavored gelatin

¼ cup white sugar


Procedure:

1. Dissolved gelatin in 1 cup of hot water.

2. Add sugar, evaporated milk and all purpose cream and mix.

3. Pour on desired molder or small cups. Top with whipping cream, then put red kaong.

4. Chill.

No comments: