Proud Dabawenya!

Proud Dabawenya!
Sa milabay nga katuigan, dungan kita mipalambo sa atong dakbayan... Diin atong gipasibaw ang tiunay nga serbisyo sa Dabawenyo. Kana tungod nagkanunayang kita NUMBER 1 sa inyong kasing-kasing (sa tulo ka termino) ug kamo usab kanako. Busa mapasalamatan kita og dako sa inyong pag salig. Ug karon, gikan sa konseho, ang muluop pangandoy sa Dabawenyo, dalhun nato ngadto sa KONGRESO... Hinaut, duyog gihapon kita sa pag abot sa panahon... MABEL SUNGA ACOSTA PO, AT YOUR SERVICE...

Proud Team Mabel

Proud Team Mabel
Happy Araw ng Dabaw!

Sunday, January 18, 2009

SPICY DILIS










Ingredients:


¼ kilo dried dilis

1pc. Egg

1 tbsp white sugar

1-2 tsp salt

5 pcs. siling labuyo (minced)

1/2 cup flour

oil for deep frying


Procedure:


1. In a bowl, beat egg until fluffy then add sugar, salt and siling labuyo.
2. Blend in flour and beat until smooth.
3. Pour mixture over dilis and stir until completely coated.
4. Deep fry until crisp and golden brown.



No comments: