Proud Dabawenya!

Proud Dabawenya!
Sa milabay nga katuigan, dungan kita mipalambo sa atong dakbayan... Diin atong gipasibaw ang tiunay nga serbisyo sa Dabawenyo. Kana tungod nagkanunayang kita NUMBER 1 sa inyong kasing-kasing (sa tulo ka termino) ug kamo usab kanako. Busa mapasalamatan kita og dako sa inyong pag salig. Ug karon, gikan sa konseho, ang muluop pangandoy sa Dabawenyo, dalhun nato ngadto sa KONGRESO... Hinaut, duyog gihapon kita sa pag abot sa panahon... MABEL SUNGA ACOSTA PO, AT YOUR SERVICE...

Proud Team Mabel

Proud Team Mabel
Happy Araw ng Dabaw!

Tuesday, January 27, 2009

TIKOY










Ingredients:

2 ½ cups malagkit flour

1 ¾ cups water

1 cup sugar


Procedure:

1. Combine all ingredients. Pour into a cloth-lined bamboo steamer.

2. Steam for 30-45 minutes or until set.

3. Cool, then store in the refrigerator.

4. Slice thinly, then fry. Or if desired, dip first in beaten egg before frying.

No comments: