Proud Dabawenya!

Proud Dabawenya!
Sa milabay nga katuigan, dungan kita mipalambo sa atong dakbayan... Diin atong gipasibaw ang tiunay nga serbisyo sa Dabawenyo. Kana tungod nagkanunayang kita NUMBER 1 sa inyong kasing-kasing (sa tulo ka termino) ug kamo usab kanako. Busa mapasalamatan kita og dako sa inyong pag salig. Ug karon, gikan sa konseho, ang muluop pangandoy sa Dabawenyo, dalhun nato ngadto sa KONGRESO... Hinaut, duyog gihapon kita sa pag abot sa panahon... MABEL SUNGA ACOSTA PO, AT YOUR SERVICE...

Proud Team Mabel

Proud Team Mabel
Happy Araw ng Dabaw!

Sunday, February 15, 2009

LANGKA LECHE FLAN


Ingredients:

¼ chopped langka

½ cup white sugar

4 whole eggs

1 can or 300ml condensed milk



Procedure:

1. Caramelize ½ cup of sugar in a pan.

2. Pour into leche flan mold and spread to coat the bottom.

3. In a bowl, combine eggs, langka and condensed milk.

4. Stir well. Pour into the mold and steam for about 30 minutes or until set.

5. Chill and serve cold.

No comments: